Voor wie is Intercambios?

Intercambios streeft ernaar om barrières weg te nemen bij kennisuitwisseling. Het platform maakt het makkelijker om een passende uitwisseling te vinden. Ons team helpt vervolgens bij het matchen van vraag en aanbod. We bedienen hierbij verschillende doelgroepen: van studenten en vrijwilligers tot professionals.

Student stagiaires

Studenten MBO, HBO en WO die vanuit hun studie stage moeten lopen worden van harte uitgenodigd om te solliciteren naar een uitdagende stageplek in Kaapverdië.

Afstudeerders

Afstudeerders kunnen in een bijzondere omgeving aan hun afstudeeropdracht werken en daarbij, naast de eigen ontwikkeling, ook een belangrijke bijdrage leveren aan de ontwikkeling van Kaapverdië.

Vrijwilligers

Vele handen maken licht werk! Kaapverdië ontvangt graag vrijwilligers die een handje helpen in de vooruitgang. Professionals die vrijwilligerswerk willen doen worden uitdrukkelijk gevraagd om ook te kijken onder de mogelijkheden voor professionals.

Professionals

Al jaren gaan professionals uit sectoren zoals het onderwijs, gezondheidszorg en watermanagement naar Kaapverdië om een bijdrage te leveren aan de toekomst van het land. Kennis en kunde waar het land een tekort aan heeft, worden langs deze weg gebracht. En als professional ben je een ervaring rijker.

Pilot
Tot en met het najaar van 2023 richten wij ons primair op stagiaires en afstudeerders. Dit doen wij in de vorm van een pilot om de werking van het platform goed te testen. Na een succesvolle afronding van de pilot gaan wij ons ook richten op de andere doelgroepen.

Open chat
1
Hulp of informatie nodig?
Scan de code
Hi! Dit is Intercambios. Hoe kunnen wij jou helpen?