Reis- en verblijf

Reizen naar Cabo Verde
Er gaan dagelijks vluchten naar de eilanden vanaf Amsterdam, Eindhoven en of Brussel. Tickets zijn te boeken bij TUIFLY, Tap air Portugal (TAP) of Royal Air Maroc.

TUIFLY is zonder overstap, maar soms wel met een tussenstop. TUIFLY vliegt op de eilanden Sal, Boa Vista en São Vicente.

TAP is met een overstap in Lissabon. Met TAP vlieg je op de eilanden Boa Vista, Sal, Santiago en São Vicente

Royal Air Maroc vliegt met een overstap in Casablanca en een tussenstop in Bissau naar Santiago. Deze reis duurt lang en is alleen vooral interessant wanneer Santiago de eindbestemming is.

De gemiddelde prijzen voor een retour naar Kaapverdië ligt op ca. € 500 per persoon, maar kan sterk afhankelijk zijn van het moment van boeken en het moment waarop de reis zal moeten plaatsvinden.

Bij aankomst in Kaapverdië moet op de luchthaven een tax te worden betaald van € 31. Het advies is om gepast te betalen omdat er geen wisselgeld wordt gegeven.

Verblijf in Kaapverdië

Stagelopen in Kaapverdië betekent uiteraard ook tijdelijk wonen in Kaapverdië.
Intercambios heeft contacten/afspraken met goede en veilige locaties waar studenten op eigen kosten kunnen verblijven. De appartementen zijn volledige gemeubileerd in een veilige omgeving. Per appartement kunnen 2 tot 3 studenten worden gehuisvest. Intercambios zorgt ervoor dat er huisvesting beschikbaar is voordat de studenten richting Kaapverdië vertrekken. Huurprijzen zijn gemiddeld € 300 per student per maand, maar valt soms lager uit wanneer een appartement door 3 personen wordt bewoond. De kosten voor water- en elektriciteit zijn vaak apart en zijn circa € 50 per student per maand.

Open chat
1
Hulp of informatie nodig?
Scan de code
Hi! Dit is Intercambios. Hoe kunnen wij jou helpen?