Stage lopen in Kaapverdië

Een stage is dé manier om ervaring op te doen in jouw toekomstige werkveld. Je bouwt aan je cv met relevante werkervaring en je onderscheidt je op de arbeidsmarkt. En met een stage in het buitenland leer je een nieuwe cultuur kennen, verbreed je je kennis en ontwikkel je je ook nog eens op persoonlijk vlak.

Vanuit Intercambios helpen wij jou daarom graag bij het vinden van een passendestageplek in Kaapverdië. Daarnaast helpen wij jou met de nodige voorbereidingen zodat jouw tijd in Kaapverdië een onvergetelijke ervaring mag worden.

Hoe jouw stage eruit gaat zien is onder andere afhankelijk van jouw opleidingseisen. Je kunt fulltime meelopen in een meewerkstage. Maar het is ook mogelijk om een afstudeer- of onderzoeksstage te lopen.

Stage lopen voor mbo-studenten

Tijdens je stage in Kaapverdië breng je alles wat je op school hebt geleerd in de praktijk. Zo ben jij na je mbo-opleiding helemaal klaar om de arbeidsmarkt te betreden! Als mbo-student mag je enkel stagelopen in het buitenland bij een erkend leerbedrijf. Via Intercambios weet je zeker dat jouw toekomstige stageplek aan de voorwaarden voldoet.

Stage lopen voor hbo-studenten

Tijdens je opleiding word je al zo goed mogelijk voorbereid op je toekomstig werkveld. Met een stage in het buitenland heb jij een streepje voor.Pas de geleerde kennis, technieken en vaardigheden toe in de realiteit van het bedrijfsleven. Ontwikkel jezelf en doe ook nog eens internationale ervaring buiten de landsgrenzen op!

Stage lopen voor wo-studenten

Studenten met een wo-opleiding zijn vaak niet verplicht om stage te lopen, maar het is een leerzame toevoeging op zowel professioneel als persoonlijk vlak. Daarom zijn er steeds meer wo-studenten die kiezen voor een stage, tijdens of na het afronden van hun opleiding. Intercambios helpt je met het vinden van een passende stage of onderzoekproject.

Open chat
1
Hulp of informatie nodig?
Scan de code
Hi! Dit is Intercambios. Hoe kunnen wij jou helpen?